Legfrissebb hírek

LED

1970. January 01. - 00:332015. március 13 - 20:40

A LED szó az angol Light-Emitting Diode (fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik. A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás. A fény úgy keletkezik, hogy a diódára kapcsolt elektromos áram a dióda anyagában levő atomok elektronjait gerjeszti, a felszabaduló energia pedig fotonok formájában kisugárzódik. Ez a sugárzás a hullámhosszától függő fény formájában jelentkezik.

LED dióda

DIP LED = Ovális fejkialakítású, hagyományos LED dióda. Színek előállításához 1 piros, 1 zöld és 1 kék LED szükséges, melyek kombinációjából bármilyen szín előállítható színkeveréses eljárással.

SMD RGB LED = Kerek fejkialakítású, modern LED dióda. A piros, zöld és kék színeket önmagában is képes megjeleníteni, ezáltal nagyobb pixelsűrűségű kijelzők is építhetőek belőle.

Legfrissebb hírek


LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN
LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN

A teszt üzemet követően átadtuk Magyarország egyik legnagyobb HD felbontású LED falát a Duna Pláza központi csarnokában.

bővebben

Tervezési segédlet


LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN
FELBONTÁS, OLVASÁSI TÁVOLSÁG, RÖGZÍTÉS…

Ha szeretné jobban megismerni a LED-es termékek működését és tulajdonságait, szakmai kifejezéstárunk segítségére lesz.

bővebben

vegye fel velünk a kapcsolatot


  A látnifogod.hu csapata az ön szolgálatában

  Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy küldjön üzenetet közvetlenül innen az űrlap kitöltésével. Kérdéseit telefonon is felteheti, munkatársaink mindenben segítenek.

  Központi ügyfélszolgálat

  +36 (1) 788 9964

  E-mail

  info@latnifogod.hu