Így dolgozunk

LÁTNIFOGOD.HU – A LEDFAL ÉS FÉNYREKLÁM SPECIALISTA

 

FÉNNYEL ÉPÍTÜNK. A friss vállalkozásoknak látványos reklámokat, hogy ismertséget és új ügyfeleket szerezhessenek. A sportolóknak, egyesületeknek, szurkolóknak dizájnos kivetítőket, eredményjelzőket, hogy a játék minden pillanatában és részletében örömüket leljék. Rendezvényekre élményeket, közutakra biztonságot, ipari parkokba, logisztikai központokba kényelmet és gördülékeny rendszereket.

PROFIKKAL DOLGOZUNK. A LED-falak és fényreklámok területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk mellett nagy hangsúlyt fektetünk a LED-es újdonságok és innovációk megismerésére és hazai bevezetésére. LED-technológiás termékeink beszállítóit körültekintően választottuk ki, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb minőséget garantálhassuk. Munkatársaink elhivatott és precíz szakemberek, nekik köszönhetően cégünk évek óta tartósan magas színvonalon szolgáltat. Hosszú távú, stabil és barátságos kapcsolatokra törekszünk megrendelőinkkel, beszállítóinkkal és üzleti partnereinkkel.

MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK. Elkötelezetten igyekszünk megismerni ügyfeleink igényeit, hogy mindig a számukra ideális LED-es terméket ajánlhassuk és megkönnyítsük választásukat. LED-technológiás eszközeink választékát folyamatosan bővítjük, kreatív tervezéssel és profi kivitelezéssel pedig ügyfeleink egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk.

Legfrissebb hírek


LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN
LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN

A teszt üzemet követően átadtuk Magyarország egyik legnagyobb HD felbontású LED falát a Duna Pláza központi csarnokában.

bővebben

Tervezési segédlet


LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN
FELBONTÁS, OLVASÁSI TÁVOLSÁG, RÖGZÍTÉS…

Ha szeretné jobban megismerni a LED-es termékek működését és tulajdonságait, szakmai kifejezéstárunk segítségére lesz.

bővebben

vegye fel velünk a kapcsolatot


  A látnifogod.hu csapata az ön szolgálatában

  Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy küldjön üzenetet közvetlenül innen az űrlap kitöltésével. Kérdéseit telefonon is felteheti, munkatársaink mindenben segítenek.

  Központi ügyfélszolgálat

  +36 (1) 788 9964

  E-mail

  info@latnifogod.hu