Legfrissebb hírek

Felbontás

1970. January 01. - 00:332015. március 13 - 20:40

Egy LED videó fal vagy fényújság felbontása a pixelek távolságától és számától függ. Minél közelebb vannak egymáshoz a pixelek, annál több fér el egy adott felületre. A kisebb pixeltávolságnak köszönhetően magasabb lesz a pixelek száma, így nagyobb a felbontás, vagyis jobb képminőséget kapunk.
A pixeltávolságot milliméterben adják meg. Ez a szám alapvetően befolyásolja a kivetítő képminőségét és főbb tulajdonságait.

Led fal felbontás

Nagyobb felbontás = kisebb pixel távolság. Csökken a minimális látótávolság (homogén képminőség), vagyis közelebbről is élvezhető képminőséget kapunk, kisebb kivetítőn is.

Kisebb felbontás = nagyobb pixel távolság. Nő a minimális látótávolság (romlik a képminőség), vagyis távolabbról élvezhető inkább a kivetített kép a nagy felületen.

A pixeltávolság milliméterben kifejezett értéke megegyezik a minimális látótávolság méterben kifejezett értékével (ha a felbontás 10 mm, a kivetített kép minimum 10 méteres távolságból nézve lesz élvezhető).

 

Legfrissebb hírek


LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN
LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN

A teszt üzemet követően átadtuk Magyarország egyik legnagyobb HD felbontású LED falát a Duna Pláza központi csarnokában.

bővebben

Tervezési segédlet


LÁTVÁNYOS MEGOLDÁSUNK A DUNA PLÁZÁBAN
FELBONTÁS, OLVASÁSI TÁVOLSÁG, RÖGZÍTÉS…

Ha szeretné jobban megismerni a LED-es termékek működését és tulajdonságait, szakmai kifejezéstárunk segítségére lesz.

bővebben

vegye fel velünk a kapcsolatot


  A látnifogod.hu csapata az ön szolgálatában

  Kérjen ajánlatot e-mailben, vagy küldjön üzenetet közvetlenül innen az űrlap kitöltésével. Kérdéseit telefonon is felteheti, munkatársaink mindenben segítenek.

  Központi ügyfélszolgálat

  +36 (1) 788 9964

  E-mail

  info@latnifogod.hu